Medewerking opname EO Nederland zingt Nijkerk

Wanneer:
8 oktober 2019 @ 19:15 – 22:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-10-08T19:15:00+02:00
2019-10-08T22:00:00+02:00
Waar:
De Fontein
Dominee Kuyperstraat 2
3863 CA Nijkerk
Nederland
Kosten:
7,50

M.m.v Mannenenesemble Cantare o.l.v André van Vliet

Meer informatie volgt

 

Zingt u mee in Nijkerk?

Nederland Zingt trekt ook dit najaar weer het land in met diverse Nederland Zingt avonden. Tijdens de Nederland Zingt avond word je getrakteerd op een avond vol samen zingen, samen geloven. In een schitterende kerk, die prachtig verlicht is, zijn er optredens van christelijke artiesten, muzikanten en koren. De avonden worden gepresenteerd door Mirjam Bouwman en Henk van Steeg. In de pauze is er voor iedereen een heerlijk kopje koffie of thee. Op dinsdagavond 8 oktober komt Nederland Zingt naar De Fontein in Nijkerk. Je bent van harte welkom om daar met ons een prachtige avond te beleven.

Belangrijk: Wijziging in reserveren Nederland Zingt avonden

De Nederland Zingt avonden zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot volwaardige evenementen. Aan iedere Nederland Zingt avond werken bekende christelijke artiesten en muzikanten mee. Ook komen koren vanuit het hele land naar de opnamelocaties. Om dit nu en in de toekomst te blijven organiseren is geld nodig. Door aan iedere bezoeker een kleine bijdrage te vragen, kunnen we deze mooie avonden samen bekostigen.

Met ingang van de Nederland Zingt avond in Nijkerk vragen we een toegangsprijs van € 7,50 per persoon. Vrienden van Nederland Zingt én EO-leden krijgen korting op de entreeprijs. Zij betalen € 5 per persoon én mogen ook tweede ticket bestellen met dezelfde korting. Kinderen tot 16 jaar mogen de avond gratis bijwonen.

Heb je hier vragen over, kijk dan of je vraag beantwoord wordt in de ‘Veelgestelde vragen‘.

De regel dat maximaal twee opnames per seizoen bezocht mogen worden, komt te vervallen.

Informatie

Dinsdag 8 oktober zijn we in De Fontein te Nijkerk. Meer informatie volgt…

Adres: Dominee Kuyperstraat 2, 3863 CA Nijkerk

Je bent van harte welkom om de avond bij te wonen. Wij verzoeken je vriendelijk om uiterlijk 19.15 uur aanwezig te zijn. De deuren van de kerk gaan open vanaf 18.45 uur. De opnames duren tot circa 22.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *